About Us – Basic

С НИКОН 2007 ще постигнете цветове и стилове, без ограничения, смесени за да се постигне от всеки проект един


Кои Сме Ние

НИКОН 2007 работи в областта на декоративните мазилки от 1990 г. На разположение на клиентите е квалифициран и опитен персонал, който с готовност помага при избор на цветове и материали и е в състояние да задоволи всяко желание и предпочитание.

Услугите на фирмата включват професионални консултации при избора на материали (бои, мазилки, декорации и др.), както и техническа помощ при изработване на мазилките и работа със материалите. Предлага се пълен спектър от бояджийски услуги, включително и оцветяване на място на интериорни и фасадни бои, мазилки,венециански мазилки и декороции.
Някои от най-предпочитаните бои и мазилки са Стуко Венециано, Венецианска шпакловка, Марморино, Антични мазилки, Състарени мазилки, Ефект Травертино. Бои и декорации с матов, копринен, сатенен и металик ефект, релефни и гладки. Фирмата разполага с богато разнообразие от интериорни декоративни бои и венециански мазилки, бои за дърво, метал, бетон и др.

Специалистите от НИКОН 2007 се гордеят с многобройните завършени обекти и изпълнените декорации, декоративни пана, фризове, декоративни и венециански мазилки и др. Работата често протича съвместно с дизайнерски студиа. Положените бои и мазилки са при стриктно спазване на технологиите и това позволява на клиентите да получават гаранция за високото качество и дълготрайността на продуктите. В магазина всеки може да разгледа голяма гама мостри и да получи изключително обслужване.

Никон 2007 ЕООД е ексклузивен представител на Colorificio VENEZIANO S.R.L. ITALY за България. Фирмата е производител на декоративни мазилки и бои, които съчетават изключително качество и достъпни цени. Също така се предлагат специализирани инструменти за нанасянето и полагането на материалите на CO.ME Италия, PENNELLI BOLDRINI Италия и др., които гарантират високото качество на изпълнение.
От 2016 год. фирмата е дистрибутор на TIKKURILA Финландия, която е един от водещите европейски производители на декоративни бои, индустриални покрития за метал, лакове за дърво, саморазливни подови системи и др. Седалището на компанията се намира във Вантаа, Финландия. Tikkurila е с над 150 годишна история и разполага с 11 завода.

Предлаганите материали са със сертификати за опазване на околоната среда и приложимост. При изработката са използвани съвременни технологии, които правят предлаганите бои и мазилки дишащи и устойчиви на измиване и износване. Предлаганите мазилки и декоративни бои са акрилни и варови на водна основа.