Hot
32

Imperium

Производител: ОЙКОС – Италия
Цветова карта

IMPERIUM на OIKOS е декоративна боя с металик ефект.Наподобява старинна позлата и се използва за детайли и акценти в интериори в бароков стил. Освен в златен и сребърен вариант се предлага в ооще над тридесет цвята, което я прави атрактивна и за дизайнерите,търсещи ултрамодерни декоративни решения. Техниката „златен лист“, „позлата“ и „златен прах“ придават престиж на интериора и са подходящи не само за стени, а и за мебели и други интериорни детайли. Продуктът е незапалим и безвреден за човека и околната среда.

Разреждане:„златен лист“ и „позлата“: 10% вода, „златен прах“ -15% вода

Разходна норма:  „златен прах“: върху Биомакс  03-8 кв.м./л, върху Биомакс 07-7 кв.м./л

Инструменти за нанасяне: четка, ръкавица Империум,  тампон Империум

Грунд: Неофикс на Оикос

Основа: Стуко ин паста пер разтура, Биомакс 03 или Биомакс 07

СЕП: 7. Категория: . Етикет: .

Също може да ви хареса…

 • Hot
  33

  Kreos Drapé

  от 5

  Производител: ОЙКОС – Италия
  Цветова карта

  KREOS DRAPE е модерният отговор за всички, които желаят старинен декоративен ефект.Продуктът е без разредители, паропропусклив и устойчив на измиване и надраскване, поради което е подходящ за места с интензивен трафик-обществени сгради, хотели, търговски центрове, ресторанти, както и за дома.

  Материалът се предлага в различни цветове и се нанася с пластмасова или метална маламашка върху гладка основа, за да придаде релеф.След като изсъхне , върху стената допълнително се нанася декоративната полупрозрачна боя Велдекор на Оикос и се получава „ИЗМИТ“ състарен ефект.

  Продуктът е устойчив на изтъркване, с висока транспирация, без мирис, нетоксичен, незапалим, безвреден за човека и околната среда.

 • 175

  VELATURA METALLIKA 1000

  от 5

  Производител: Colorificio Veneziano -Италия
  Цветова карта

  Велатура Металика 1000 е декоративна боя за вътрешно и външно приложение със специален пясъчен ефект.Тя е водоотблъскваща , еластична боя , която запазва дишането на стената.Има ефект на сатен и кадифесъс златни и сребърни отенъци и е подходяща за всякъв вид стени .

  Разходна норма: 6-8 кв.м.

  Разреждане : 10% вода

  Инструменти за нанасяне:маламашка, четка , гъба и др. в зависимост от желания ефект

 • 30

  Encanto

  от 5

  Производител: ОЙКОС – Италия
  Цветова карта

  ЕНКАНТО е специална декоративна боя на водна основа, която с цветните си металик акценти, с лесното нанасяне и променящи се на светлината нюанси, оставя впечатлението, че стената е покрита с кадифе. Единството между старинна техника и модерен продукт придава на интериора прекрасна и ценна хармония, трудно постижима с обикновени бои. Нанася се лесно и бързо с четка и при последователно декориране на различни участъци от повърхността не остават следи от съединяването им. Благодарение на състава си, продуктът може да бъде използван в интериори, като придава на стената кадифен ефект с металик отблясъци. C Енканто старинното изкуство и модерния дизайн се срещат в един единствен продукт с неподражаем декоративен ефект. Продуктът е без мирис, нетоксичен, незапалим, безвреден за човека и околната среда.

  Разходна норма: 7-8 кв.м./л.

  Инструменти за нанасяне: четка

  Разреждане: максимум 5% вода

  Грунд: Crilux

  Основа: Fondo muralex

   

 • 175

  CERA METALLIZZATA

  от 5

  Производител: Colorificio Veneziano -Италия
  CERA METALLIZZATA Е  защитно и декоративно покритие , което се използува за защита и декорация на венециански и други видове мазилки, като им придава метални и перлени отблясъци в зависимост от търсения…