Продукти за Дърво

 • Масло за дърво

  Valtti Wood oil – Масло за дърво 9L

  от 5

  Производител: Tikkurila OYJ Финландия

   

  Valtti Wood Oil е полупрозрачно восъчно масло за дърво. Продуктът е пълен мат, предназначен е за обработка на сурова дървесина, и старотретирана с масло дървесина. Valtti Wood Oil e перфектен завършек за декинги, външни тераси, стълбища, външни градински мебели, като предотвратява навлизането на влага в дървото, предпазва от замърсявания и намалява напукването на повърхността. Valtti Wood Oil дава добро сцепление и не позволява хлъзгане по подове дори след обилни валежи благодарение на своята Non-Slip технология. Средната разходна норма на продукта варира от дървесината и състоянието й – от 5 до 15 квадратни метра от литър. Оцветява се по избор на клиента по каталог – 50 естествени разцветки. Valtti Wood Oil трябва регулярно на 6 месеца да се освежава с нов слой, за да може да изглежда дървото в перфектно свежо състояние.

   
  ЦВЕТОВИ КАТАЛОГ

  Инструмент за нанасяне: четка, гъба

  Разфасовки: 0.9л ; 2.7л ; 9л

  Разреждане: При необходимост – с Tikkurila White Spirit 1050

  89.20лв.
 • Боя за дърво

  Valtti Opaque 2.7L

  от 5

  Производител: Tikkurila OYJ Финландия

   

  Valtti Opaque е плътна водоразредима боя за дървени повърхности на акрилатна основа. Продуктът е полусатен, предназначен е главно за екстериорни повърхности, но е подходящ и за вътрешна употреба. Valtti Opaque придава плътен цвят на дървесината, но в същотото време не скрива текстурата на дървото. Боята се предлага в бял вариант и също така може да се оцвети в широк спектър от нюанси по официалната тонкарта на Tikkurila- Symphony, която съдържа повече от 2500 цвята, съшо така RAL и NCS. Характерна особеност на продуктите на Tikkurila е тяхната висока устойчивост на миене, надраскване и издръжливост на цвета във времето след полагане, а Valtti Opaque е създаден с идеята да издържа на атмосферните влияния и да предпазва дървото с години.

   

  Инструмент за нанасяне: четка, валяк

  Разфасовки: 0.9л ; 2.7л

  Разреждане: При необходимост – до 5% вода

  44.66лв.
 • Лак за дърво

  Valtti Color 0.9L

  от 5

  Производител: Tikkurila OYJ Финландия

   

  Valtti Color е лазурен лак за дърво на маслена основа. Продуктът е мат, предназначен е за обработена и необработена дървесина, било то импрегнирана, термообработена или дори старолакирана повърхност. Valtti Color е подходящ за обработка на фасади, огради и други дървени плоскости изложени на външни атмосферни влияния. Оцветява се по избор на клиента по каталог – 50 естествени разцветки. Средната разходна норма на продукта варира от дървесината и състоянието й – от 4 до 12 квадратни метра от литър. Характерна особеност на продуктите на Tikkurila е тяхната висока устойчивост на миене, надраскване и издръжливост на цвета във времето след полагане, а Valtti Color е създаден с идеята да издържа на атмосферните влияния и да предпазва дървото с години.

   
  ЦВЕТОВИ КАТАЛОГ

  Инструмент за нанасяне: четка

  Разфасовки: 0.9л ; 2.7л ; 9л

  Разреждане: При необходимост – с Tikkurila White Spirit 1050

  11.64лв.
 • Водоразредим лазурен лак за дърво

  Valtti Akvacolor 0.9L

  от 5

  Производител: Tikkurila OYJ Финландия

   

  Valtti Akvacolor е водоразредим лазурен лак за дърво на маслена основа. Продуктът е матов, подчертава естествената красота на дървото с пъстри натурални цветове, и същевременно защитава от вредните влияния на влагата и суровите атмосферни условия. Подходящ е за обработена и необработена дървесина, било то импрегнирана, термообработена или дори старолакирана повърхност. Valtti Akvacolor е подходящ за обработка на фасади, огради и други дървени плоскости. Оцветява се по избор на клиента по каталог – 50 естествени разцветки. Средната разходна норма на продукта варира от дървесината и състоянието й – от 4 до 12 квадратни метра от литър. Характерна особеност на продуктите на Tikkurila е тяхната висока устойчивост на миене, надраскване и издръжливост на цвета във времето след полагане, а Valtti Akvacolor е създаден с идеята да издържа на атмосферните влияния и да предпазва дървото с години.

   

  ЦВЕТОВИ КАТАЛОГ

  Инструмент за нанасяне: четка, спрей

  Разфасовки: 0.9л ; 2.7л ; 9л

  Разреждане: При необходимост – с вода

  12.67лв.
 • 3 в 1 продукт за дърво

  Valtti Complete 0.9L

  от 5

  Производител: Tikkurila OYJ Финландия

   

  Valtti Complete е високоиздържлив матов лак за дърво, предназначен за екстериорна употреба. Продуктът е инновативно покритие, което комбинира три вида смоли с различна функционалност, гарантиращи висока устойчивост и защита на боядисаното покритие. Valtti Complete има двойна абсорбираща Ултравиолетова защита. Продуктът също така импрегнира дървото, и може да се оцвети каталожно в 50 естествени разцветки. Средната разходна норма варира спрямо дървесината и състоянието й – до 20 квадратни метра в идеални условия. Продуктът е предназначен за обработена и необработена дървесина, било то импрегнирана, термообработена или дори старолакирана повърхност. Valtti Complete е подходящ за обработка на фасади, огради и други дървени плоскости изложени на външни атмосферни влияния.

   
  ЦВЕТОВИ КАТАЛОГ

  Инструмент за нанасяне: четка

  Разфасовки: 0.9л ; 2.7л

  Разреждане: При необходимост – с Tikkurila White Spirit 1050

  17.70лв.
 • Водоразредимо масло за дърво

  Valtti Wood oil Akva – Водоразредимо масло за дърво 0.9L

  от 5

  Производител: Tikkurila OYJ Финландия

   

  Valtti Wood Oil Akva е водоразредимо масло за дърво на базата на растителни масла и восък. Продуктът е пълен мат, предназначен е за обработка на сурова дървесина, и старотретирана с масло дървесина. Valtti Wood Oil Akva e перфектен завършек за декинги, външни тераси, стълбища, външни градински мебели, като предотвратява навлизането на влага в дървото, предпазва от замърсявания и намалява напукването на повърхността. Valtti Wood Oil Akva дава добро сцепление и не позволява хлъзгане по подове дори след обилни валежи благодарение на своята Non-Slip технология. Средната разходна норма на продукта варира от дървесината и състоянието й – от 5 до 15 квадратни метра от литър. Оцветява се по избор на клиента по каталог – 50 естествени разцветки. Valtti Wood Oil Akva трябва регулярно на 6 месеца да се освежава с нов слой, за да може да изглежда дървото в перфектно свежо състояние.

   
  ЦВЕТОВИ КАТАЛОГ

  Инструмент за нанасяне: четка, гъба

  Разфасовки: 0.9л ; 2.7л ; 9л

  Разреждане: При необходимост – с вода

  10.47лв.
 • 12157697

  Supi Sauna Bench Protection – Защита за пейки

  от 5

  Производител: Tikkurila OYJ Финландия

   

  Supi BENCH PROTECTION е перфектният продукт за защита на дървените пейки в сауната и банята. Продуктът ефективно защитава дори и предварително необработени с масло повърхности като рафтове, мебели и др., прониква дълбоко в дървесината и създава водоотблъскващ филм, като същевременно подчертава рисунъка и красотата на дървото. Supi BENCH PROTECTION  не променя цвета на дървото, а само го прави по-дълбок, в зависимост от използваната дървесина, нейния цвят и отенък. Продуктът е екологично чист, класифициран е като М1 – стандарт за чистота и липса на вредни емисии, издаден от FISIAQ, The Finnish Society of Indoor Air Quality and Climate; създаден е специфично за нанасяне в сауни и помещения с висока температура и влажност, не отделя вредни за човека емисии във въздуха.

   

  Инструмент за нанасяне: четка, гъба

  Разфасовки: 1Л

  Покривност: 8-15 квадратни метра от литър в зависимост от грапавината на повърхността

  16.82лв.
 • supi_saunasuoja_0-9l_2_

  Supi Sauna Finish (Saunasuoja) 2.7L

  от 5

  Производител: Tikkurila OYJ Финландия

   

  Supi SAUNA FINISH е полуматова акрилна защита за тавани и стени във влажни зони: парни бани, душове, сауни, съблекални и т.н. Предпазва дървото от прах, влага и замърсявания. Продуктът се оцветява в традиционните дървени нюанси, както и в нови палитри в дизайна на сауни – черно, сиво или например тюркоаз може да бъде стилно решение. Обработените стени/тавани запазват първоначалния си вид и спомагат за подържането на чистота в помещението. Обработената повърхност образува филм и предпазва от потъмняване на дървесината и образуването на мухъл.

  Продуктът е екологично чист, класифициран е като М1 – стандарт за чистота и липса на вредни емисии, издаден от FISIAQ, The Finnish Society of Indoor Air Quality and Climate; създаден е специфично за нанасяне в сауни и помещения с висока температура и влажност, не отделя вредни за човека емисии във въздуха.

   

  Инструмент за нанасяне: четка

  Разфасовки: 2.7 Л

  Покривност: 10-12 квадратни метра от литър в зависимост от грапавината на повърхността

  Цветова карта

  24.08лв.
 • supi_saunapesu_1l

  Supi Saunapesu – Почистващ препарат за сауна

  от 5

  Производител: Tikkurila OYJ Финландия

   

  Supi Saunapesu е почистващ препарат предназначен за бани, сауни и мокри помещения, като дезинфекцира, избелва и разваря варовиковите соли. Използва се за почистване на подове и стени от дърво, особено при подготовката на дървения материал преди импрегниране с масло. Продуктът също е подходящ и за почистването на метални повърхности и плочки. За разлика от другите почистващи препарати, Supi Saunapesu не съдържа хлор, той е киселинен препарат, който премахва котлен камък безпроблемно, оставяйки повърхността чиста. Продуктът е екологично чист, класифициран е като М1 – стандарт за чистота и липса на вредни емисии, издаден от FISIAQ, The Finnish Society of Indoor Air Quality and Climate. Supi Saunapesu не предизвиква корозия, но не бива да се използва в комбинация с други почистващи препарати, които съдържат хлор.

   

  Инструмент за нанасяне: четка, гъба

  Разфасовки: 1Л

  Разреждане: в зависимост от замърсяването добавете 100-200мл препарат в 5 литра вода.

  При почистване на варовик: 10-15% Разтвор. Може да се използва и неразтворено при много силни замърсявания.

  При избелване на пейки в сауна: Разредете Supi Sauna Cleaning Agent в равно количество вода, нанесете обилно и изчакайте 15 минути да подейства. След това изплакнете с чиста вода.

  8.15лв.