Uno Zero – Еко боя от бъдещето

Всички, по един или друг начин, сме засегнати от глобалните проблеми на обществото ни – замърсяването на околната ни среда с вредни емисии. Решаването на големите затрудения става с малки стъпки в правилната посока. В лаборатиите на Pinturas Monto, химиците са открили една такава „малка стъпка“ – боя за дома с НУЛА вредни емисии. Uno Zero е най-новата боя от висок клас серия на испанския производител и надгражда върху вече завишените стандарти за качество и чистота.

Uno Zero е част от серията бои UNO, които акцентират върху искрящ бял матов завършек с висок цикъл на измиване, и здравина на надраскване. Подходяща е за всякакъв тип помещения, но силно се препоръчва за детски стаи, спални, детски градини и заведения, медицински центрове и училища. Било то ново боядисване или освежаване, Uno Zero предлага идеалния баланс между безупречно качество и цена.

Uno Zero съдържа активни сребърни йони (Ag+), както и безвредни за човека бактерицидни и фунгицидни агенти с широкоспектърно действие, практически предпазвайки от всички познати вредни микроорганизми – Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Listeria, Pseudomonas, Legionella, Salmonella… Елиминира бактериите и мухъла, подтиска техния растеж и разпространение, задържа повърхността чиста, и в последствие – подобрява качеството на въздуха в помещението. Uno Zero предлага адекватно решение за помещения, податливи на поява на петна от мухъл благодарение на сребърните си добавки. Плесените и мухъла са доказани вредители за човешкото здраве, причиняват и усложняват редица белодробни заболявания и алергии.

Повечето бои на пазара, след нанасянето на стената, излъчват вредни вещества до пълното си изсъхване. Тези субстанции, дори и в ниски количества, засягат пряко здравето на всеки, особено на децата, по-възрастните, податливите към астма и белодробни заболявания. Боята покрива А+ стандарт по френски норматив за емисии, като не само го покрива, ами го надскача с 200%.

Уникалното при Uno Zero е, че задържа активната антибактериална хигиена до края на експлоатационния си живот, без да има нужда да се пребоядисва, за да има ефект.

Uno Zero е създаден с грижа за вас и вашето дете; няма вредни емисии, няма и миризма, а крайният й ефект – плътна матова бяла стена без забележки.

*Можете да откриете продукта на сайта ни –

**Повече техническа информация можете да намерите ТУК в техническата карта на продукта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *