Кои Сме Ние

Ние сме семейна фирма, която се занимава в сферата на декоративните мазилки от 1990 година. Като такава, ние винаги даваме всичко от себе си, за да помогнем на нашите клиенти да направят правилния избор при декорирането на дома си. Знаем колко е трудно да се намери правилния баланс между цветове, декорации и текстури, особено когато предстои ремонт на любимото ви жилище. Опитът ни е показал, че съвместната работа с клиентите е толкова важна за постигането на перфектния резултат, колкото и качеството на материалите, с които работим.

Ние сме винаги насреща, когато ви трябва професионална консултация при избора на декорация, и също така техническа помощ при нанасянето. Предлагаме пълния спектър от бояджийски услуги, включително оцветяването на място на декорации, бои и мазилки. При нас ще намерите богато разнообразие от мазилки и бои за вашия дом, гладки венециански шпакловки и пясъчни ефекти, екологични лакове и бои за дърво, микроцименти и бетонови декорации. Всички продукти отговарят на съвременните изисквания за екологичност и чистота, позволяват лесна подръжка и почистване и имат гарантиран дълъг живот.

Ние сме дългогодишен ексклузивен партньор за България с Colorificio VENEZIANO S.R.L Italy, семейна фирма с повече от половин век история в изработката на качествени декоративни мазилки и бои. Още от самото си начало, те започват работа с натурални суровини – естествена италианска вар и мрамор, което не просто предлага безупречна здравина, и екологична и хипоалергенна чистота за клиентите, ами също така и достъпна цена. Едни от най-търсените ефекти от тяхното портфолио са Венецианската шпакловка, Марморино и Марморино Чементо, Травертино. Фирмата предлага също така забележителен набор от акрилни декоративни бои с пясъчен или копринен ефект, стар испански стил и много други.

Съвместната ни работа с професионалисти в изработката на декоративи ни научи, че качествените инструменти са изключително важни за крайния ефект на всяка боя и мазилка. Подбрахме най-подходящите и качествени маламашки, валяци и четки, които знаем че ще отговорят и на най-високите изисквания. Разполагаме с широк набор от иноксови маламашки на италианската фирма CO.ME Tools подходящи за всякакви ефектни мазилки, както и четки и валяци на PENNELLI BOLDRINI Italy за декоративни бои и латекси.

Винаги сме се стараели да сме в крак с новите технологии в сферата на декоративните покрития, за да можем да предложим най-доброто. От средата на 2018 година сме ексклузивен представител за страната на испанската фирма – Monto Pinturas, иноватор в производството на микроциментни мазилки и изключително гладки и здрави еко бои от най-висок клас. Фирмата разполага с фабрика простираща се на 46 000 кв. метра и произвежда повече от 200 000 литра боя всеки ден, разпространява се в Европа и цяла Латинска Америка. Най-добрите инструменти за работа с продуктите на Monto се произвеждат от Pentrilo Tools, които можете да намерите в двата ни магазина в София. Валяците и четките, които сме подбрали, са тествани и разработени съвместно с Monto Pinturas, за да бъде гарантиран перфектният краен ефект на всяко покритие.